31 Ağustos 2013 Cumartesi

WataMote (Bu bir anime tanıtımıdır.)

 
     Anime de dün güncel oldum. Sosyal paylaşım sitelerinde çok fazla resmini görmeye başlamıştım bende araştırıp başladım animeye. (sebebe bak asdfg) Anime de asosyalliği bırak adeta bir asosyalist fazlasıyla kasvetli yer yer utangaç biraz da aptal bir kızı görüyoruz. Arasıradan daha az annesini, bazenden daha fazla kardeşini izlemekteyiz.




KARAKTERLER:


Tomoko:


 Asosyal kızımız Tomoko. Her ne kadar içindeki popüler olma isteğini dindiremese de her popüler kıza ''sürtük'' etiketi yapıştırmaktan geri kalmayan ergen. Ara ara tatlı, mahsun bir hava yaratmasından dolayı acımamdan, ağlanacak haline gülmemden ileri gidemeyen bir ilişkimiz var. Yaptığı her saçmalığı insalcıl gibi göstermekten halsiz kalmıştır kendileri. Kardeşini hayırsız emellerine alet etmekten benden ''BAKA'' sını almıştır.



Tomoki:
  

                  Tomoko'nun saçmalıklarının her defasında sinir krizi  geçiren, zannımca Tomoko'dan 1 yaş küçük kardeşidir.  Anime de dikkatimi çeken tek karakterdir. Canımdır. Ablasının bir tanesidir.



Kızımızın asosyalliğinden dolayı açıklanacak tek kız arkadaşı vardır. O da ortaokuldan Yuu-chan'dır.Tomoko'nun karakterinin neredeyse tam tersidir. Tomoko bundan genellikle nefret eder.

                                                                                                                                                   

0 yorum:

Yorum Gönder